Güncel Haberler

Fenerbahçe, Bayern Karşısında 20 Farkdan Yakalanıp Soğuk Bir Duş Aldı! (VİDEO)

Turkish Airlines Euroleague 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Bayern Munich karşısında ikinci yarıdaki kötü oyunu nedeniyle 71-75’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Fenerbahçe Beko, 4 maçın arıdndan 2. mağlubiyetini alırken, Bayern ise 3. galibiyetine imza attı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bayern’de Vladimir Lucic 18 sayı, 5 ribaund ile etkili bir performans sergilerken, Jalen Reynolds 17 sayı, 8 ribaund, Zan Sisko 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Nihad Djedovic 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Fenerbahçe cephesinde ise Jan Vesely 25 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Nando De Colo 18 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Edgaras Ulanovas 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Temsilcimiz maça tam anlamıyla harika başladı. İlk maçlarda gördüğümüz üzere tempolu set hücumları sergileyen, boyalı alanda Vesely’i çok iyi kullanan ve savunmada da yüksek enerji ile Bayern’i püskürten oyundan soğutan bir takım vardı sahada ki soyunma odasına 45-25 gibi net bir üstünlükle girdi sarı lacivertliler. İkinci yarıda ise bambaşka bir Fenerbahçe ve Bayern izledik. Soyunma odasından çok diri ve enerjik dönen Bayern, özellikle Reynolds’ın pota altındaki etkinliği ile farkı eritmeye başladı. İlk yarıda De Colo’ya yaptığı sportmenlik dışı faul sonrası oyundan düşen Lucic de ikinci yarıya çok iyi başladı. Bu ikilinin liderliğinde hücumdaki sorunları çözen Alman ekibinin dinamizmi karşısında cevap veremedi temsilcimiz. İlk yarıda gelen 20 sayılık farkın rehavetini takım bir türlü üstünden atamadı. Dış şutlar girmeyince, koç Kokoskov da verimsiz oyununa rağmen Brown konusunda ısrar edince takım iyice düştü oyundan. Bayern’in pota altında bu kadar enerjik oynadığı bir dönemde Hamilton ve Pierre’i yeteri kadar sahada tutmaması, Brown yerine Westermann’ı çok az kullanmasıyla koç Kokoskov da kötü bir performans sergiledi tıpkı oyuncular gibi. Sezon içerisinde elbette böyle inişler çıkışlar olabilir ki sarı lacivertlilerin halen yeni bir takım olduğunu da unutmamak lazım. Diğer taraftan Bayern ise bu maçta gösterdiği direncin sinyallerini zaten sezonun ilk maçlarında vermişti, dolayısıyla maç içerisinde temsilcimizin onları hafife almaları büyük hataydı…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …