Güncel Haberler

Clippers’ın Yeni Koçu Lue Oluyor!

Los Angeles Clippers‘ın yeni koçu belli oldu.

NBA play-off mücadelesine Batı Konferansı yarı finalinde Denver Nuggets karşısında veda ederek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Clippers’da beklendiği gibi köklü değişiklikler için düğmeye basılmıştı.

Kendileri adına sezonun sona ermesiyle beraber tecrübeli koç Doc Rivers ile yollar ayrılmıştı ve yeni koç arayışını da tamamladılar. ESPN’in haberine göre bu sezon halihazırda Rivers’ın asistanları arasında yer alan 43 yaşındaki Tyronn Lue ile başantrenörlük görevi için anlaşma sağladılar, yakın zamanda 5 yıllık sözleşmenin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Daha önce Cleveland Cavaliers’ın başantrenörü olarak NBA şampiyonluğu da kazanmış olan Lue, koç arayışını sürdüren tüm takımların ilgisini görmüştü ama o takımında kalmayı tercih etti. Lue’nun asistan kadrosu da şekillenmeye başladı. Kadroda yer alacak isimlerden biri eski NBA oyuncusu Chauncey Billups olacak, kariyerindeki ilk koçluk deneyimini yaşayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …