Güncel Haberler

Kokoskov: “CSKA Mücadele Öncesinde Favori.”

Turkish Airlines Euroleague 3. hafta mücadelesinde güçlü rakibi CSKA Moskova’yı konuk edecek olan Fenerbahçe Beko‘da koç Igor Kokoskov ve Fransız guard Leo Westermann açıklamalarda bulundular.

Sırp koç şu ifadeleri kullandı:

EuroLeague’de tamamlanan son sezonun şampiyonuna karşı oynayacağız. CSKA Moskova’nın çok fazla tecrübeli oyuncusu var. Kadrolarına yeni isimler de eklediler ve takıma yetenek kattılar. Itoudis EuroLeague’in en iyi koçlarından biri. CSKA uzun süredir aynı koçla çalışan ve aynı felsefeyle oynayan, çok tecrübeli bir ekip. Birlikte oynamaya alışkınlar ve kazanma DNA’sına sahipler. Bu mücadelenin bizim için çok önemli bir meydan okuma olacağının farkındayız. Rakibimizin iyi ve birlikte oynamaya alışkın bir takım olduğunun bilincinde olarak, evimizde çok değerli bir maça çıkacak ve sezonun bu bölümü itibarıyla hangi seviyede olduğumuzu göreceğiz. CSKA mücadele öncesi favori ama biz kendi oyunumuza ve maç planımızı yansıtmaya konsantre olacak, ardından parkede neler yaşanacağını göreceğiz.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Westermann ise şu açıklamaları yaptı:

EuroLeague’deki en iyi takımlardan biriyle karşılaşacağız. Her sezon daha da iyi kadrolara sahip oluyorlar. Clyburn kadroya döndü ve EuroLeague’in en iyi oyuncularından ikisi olan Shengelia-Milutinov ikilisine sahipler. CSKA kağıt üzerinde çok iyi bir takım. Sert bir mücadele olacak. Maça hazırız ve fiziksel olarak üst seviye bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Kazanmak istiyorsak bu sertlik seviyesine cevap verebilmeliyiz. Ben de sakatlıktan dönüş sürecimi yaşıyorum. Hafta sonunda iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Ama bu farklı bir seviye olacak. Mental ve fiziksel olarak bu karşılaşmaya hazır olmalıyım.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …