Güncel Haberler

Baskonia, Son Topta Daçka’nın Rakibi Burgos’a Kaybetti (VİDEO)

İspanya Liga Endesa 5.hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden TD Systems Baskonia, Şampiyonlar Ligi’nde Daçka ile aynı grupta yer alacak olan San Pablo Burgos‘a Rivero’nun son saniye tip basketiyle 91-89’luk skorla yenildi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 23-16
2.çeyrek: 25-22
3.çeyrek: 18-31
4.çeyrek: 25-20

Burgos’da Dejan Kravic 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Alex Renfroe 14 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Vitor Benite 14 sayı, 2 ribaund ve Josiel Rivero 13 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Baskonia cephesinde ise Rokas Giedraitis 19 sayı, 8 ribaund ile maçın en skorer ismi ourken, Luca Vildoza 18 sayı, 3 asist, Alec Peters 16 sayı, 6 ribaund ve Ilimane Diop 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …