Güncel Haberler

Bıyıktay: “Bir An Önce Takviye Yapmamız Lazım.”

ING Basketbol Süper Ligi 3. hafta mücadelesinde konuk olduğu Galatasaray’a direnmeye çalışsa da 97-89’luk kaybeden Beşiktaş‘da koç Burak Bıyıktay karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Bıyıktay 5 yabancılı ligde yabancısız oynamanın zor olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

Maçın fark yaratan unsuru rakibin yabancıları oldu. Kenardan gelen oyuncularımızdan katkı alamadık. Yabancısız bir halde bu kadar direnç gösterebilmek bence iyi. Acil olarak dış şut atabilen bir oyuncu almamız lazım. Bununla ilgili çalışıyoruz. Beş yabancılı ligde yabancısız olmak çok kolay değil. Bir an önce takıma takviye yapmamız lazım. Takıma yabancı oyuncu eklemeliyiz, guard oyuncumuzun da iyileşmesi lazım.

29’da 4 üç sayı isabetimiz var. Maçı 20 asist ile bitirdik. 29’da 10 üç sayı atsak demek ki 30 asist ile oynayacağız. Bu takımın bir tarafı iyi oynadığını düşünüyor. Maçın ilk periyodunda rakip takım 26 tane faul attı. 17 sayıları faul atışından geldi. Erken faul problemine girip kenardan destek alamayınca ayakta kalmak zor oluyor. Her şeye rağmen maçın sonunda ayakta kaldık. Belki bir iki pozisyonda doğru oynasak maç yine kafa kafaya gelirdi. Savunma direncimizin daha yukarıda olması lazım. Tecrübesiz bir takımız. Hatalar olacak farkındayız ama sonuçta maç da kazanmak lazım.

Beşiktaş Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …