Güncel Haberler

RESMİ: Fethiye, Barış Hersek Hamlesini Açıkladı

ING Basketbol Süper Ligi‘nin yeni takımlarından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, yerli rotasyonunu tecrübeli bir isimle güçlendirdi.

2015-19 yılları arasında Fenerbahçe kadrosunda yer alan, bir çok kupa kazanan ama daha çok antrenman oyuncusu konumunda olan, geçen sezon ise herhangi bir takımda forma giymemiş olan Barış Hersek ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

2.07 metre boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli forvet bir önceki sezon BSL’de 17 maçta ortalama 9.4 dakika süre alırken 3.0 sayı, 1.1 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Fethiye’nin yerli rotasyonunun yetersiz ve tecrübesiz olduğu ilk günden beri biliniyordu. Bu nedenle de yaptıkları hamle bu açıdan doğru. Ancak Barış’ın Fenerbahçe yıllarını çok az oynayarak geçirmesi, geçen sezon da hiç bir takımda forma giymemiş olması çok büyük dezavantajlar. Koç Ay ondan ilk beşte de faydalanacak, ciddi süreler vermek isteyecek 4 numarada şuan için bir yabancı oyuncuları olmadığını da düşündüğümüzde. Ama Barış’ın ne kadar hazır olduğunu, maç eksiğini nasıl tamamlayacağı büyük merak konusu olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …