Güncel Haberler

Milano, Serie A’da Çok Rahat! (VİDEO)

İtalya LegaBasket Serie A mücadelesinde Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano, konuk ettiği Treviso karşısında 104-64’lük skorla rahat bir galibiyet yazdırdı hanesine.

1.çeyrek: 24-12
2.çeyrek: 25-22
3.çeyrek: 28-12
4.çeyrek: 27-18

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Punter ve Micov’dan yoksun olan Milano’da Zach LeDay 25 sayı, 12 ribaund ile yıldızlaşırken, Shavon Shields 15 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Kaleb Tarczewski 11 sayı, 6 ribaund ve Malcolm Delaney 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Treviso cephesinde ise Christian Mekowulu 17 sayı, 3 ribaund ve Tyler Cheese 10 sayı ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular. David Logan ile Nicola Akele ise 9’ar sayı üretebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …