Güncel Haberler

Zalgiris, Deplasmanda Hata Yapmadı

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas, Litvanya Ligi mücadelesinde konuk olduğu Pieno Zvaigzdes‘i 67-81’lik skorla geçerek haftayı galibiyetle kapattı.

1.çeyrek: 21-20
2.çeyrek: 11-21
3.çeyrek: 21-25
4.çeyrek: 14-15

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Zalgiris’de Marius Grigonis 16 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Lukas Lekavicius 16 sayı, Joffrey Lauvergne 13 sayı, 5 ribaund ve Nigel Hayes 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Zvaigzdes cephesinde ise Paulius Petrilevičius 26 sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Arvydas Šikšnius ise 12 sayı, 2 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Neptunas, Skorer Guard Cleary ile Anlaştı

BKT EuroCup‘da mücadele edecek olan Litvanya temsilcisi Neptunas Klaipeda, 2025–26 sezonu için arka alanına önemli …