Güncel Haberler

Kokoskov: ” Gereken Enerjiyi 40 Dakika Boyunca Bulmalıyız.”

ING Basketbol Süper Ligi‘nde konuk olduğu tamamen yerli ve genç oyunculardan kurulu Beşiktaş karşısında beklenenden fazla zorlanan ama kazanmayı bilen Fenerbahçe Beko‘da, koç Igor Kokoskov karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçunun açıklamaları şu şekildeydi:

Maç içerisinde çok farklı anlar, çok farklı periyotlar yaşadık. Oyuna enerji koyduğumuz ve oyun planına uyduğumuz dönemlerde çok iyi oynadık ama ikinci yarıda bambaşka bir oyun vardı. Evet, EuroLeague’de oynuyoruz ve bunun zaman zaman başımıza geleceğini biliyoruz. Sezon cuma günü açıldı ama bizim EuroLeague takımı olarak bir özrümüz olamaz. Gereken enerjiyi 40 dakika boyunca bulmalıyız. Bugün sadece 20 dakika bu enerjiyi bulabildik. Maç içerisinde mutsuz olduğum bölümler oldu. Oyun planına ilk yarıda uyduk, ikinci yarıda uymadık. Enerjimizi bularak oyun planına odaklanmalıyız. Bireysel anlamda savunmaya dikkat etmeli ve daha iyi ribaund almalıyız. 40 dakika boyunca enerjimizi korumalıyız, çünkü önümüzde çok zorlu maçlar olacak ve takvimimiz çok yoğun.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …