Güncel Haberler

Kokoskov: “Kızıl Yıldız’ı İzleyebileceğimiz Çok Fazla Karşılaşma Olmadı.”

Fenerbahçe Beko‘nun yeni koçu Igor Kokoskov ve takımın yıldız skoreri Nando De Colo, Turkish Airlines Euroleague açılış haftasında oynayacakları Kızıl Yıldız karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Camia olarak heyecanlı olduklarını dile getiren Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu şu ifadeleri kullandı:

Hepimiz çok heyecanlıyız. Uzun bir aranın ardından tekrar aksiyon başlıyor. Yeni sezonun ilk maçına evimizde çıkıyoruz. Ne yazık ki taraftarlarımızla buluşamayacağız ama çok iyi bir rakiple karşılaşacağımızı biliyoruz. Onlara büyük saygı duyuyoruz. Bana göre çok iyi bir oyuncu grubunu bir araya getirdiler. Antalya’daki hazırlık turnuvasında onlara karşı oynayamadık ama çok sert ve yüksek enerjili bir takım izledik. İlk olarak onların enerjisine ve sertliğine cevap verebilmeliyiz. Onları izleyebileceğimiz çok fazla karşılaşma olmadı. En son Antalya’da onları izleyebilmiştik. Biz ilk olarak kendimize ve yapmamız gereken işlere odaklanacağız. Genel olarak uzun bir sezon yaşayacağız. Bu yeni başlangıç için hepimiz çok heyecanlıyız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Nando De Colo ise şu açıklamaları yaptı:

EuroLeague’de sezonun ilk maçına çıkacağız. Öncelikle yeni sezon için tekrar parkede olacağımız için çok heyecanlıyız. İlk olarak bu maça hazır olmalıyız. Rakibimiz iyi basketbol oynuyor. Kızılyıldız her zaman agresif oynayan, tecrübeli ve ortaya iyi basketbol koyabilen bir ekip. Fakat biz kendi takımımıza odaklanmalıyız. Birçok yeni oyuncumuz var ve şu anda bizim için en önemli konu kendi performansımız. Parkede ne yapmamız gerektiğine ve oyun planımıza konsantre olmalıyız. Sezonun ilk EuroLeague maçından keyif almaya çalışacağız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …