Güncel Haberler

Bursa İyi Başladı Kötü Bitirdi! (VİDEO)

Frutti Extra Bursaspor maalesef tarihindeki ilk Avrupa maçında, 7DAYS EuroCup sahnesinde konuk ettiği Trento‘ya 86-93’lük skorla yenilmekten kurtulamadı, kötü bir başlangıç yaptı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maça çok iyi başlayan Kadji’nin hem içerden hem dışarıdan etkili oyunu, Hamilton’ın üçlükleri ve Munford-Hamilton ikilisinin takımlarını iyi organize ederken skora da katkı vermeleri ile ilk yarı sonrası soyunma odasına 9 sayı farkla önde giren temsilcimiz maalesef ikinci yarıda tam anlamıyla dağıldı. Soyunma odasında farklı bir takım gibi dönen, adeta enerjisini ve konsantrasyonunu kaybeden Bursa’da koç Açık da gerektiği gibi oyuna müdahele edemedi. Tecrübeli oyuncular Birkan ve Oğuz’un da takımı toparlamada yetersiz kaldıklarını gördük. Rakibin skora tutunmasıyla artan iştahı ve özellikle pota altında Williams’ın agresif oyunu karşısında mental olarak da düşen temsilcimiz grubun zayıf halkası olarak kabul edilen Trento’ya kendi sahasında yenilerek daha ilk maçtan büyük bir yara almış oldu.

Trento’da JaCorey Williams 19 sayı, 11 ribaund ile yıldızlaşırken, eski Daçkalı Gary Browne 17 sayı, 5 ribaund, 10 asist ve Victor Sanders 15 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bursaspor’da Daniel Hamilton 19 sayı (5-7 3sayı), 8 ribaund ile en skorer isim olurken, Malik Newman 17 sayı, 2 asist, Kenny Kadji 15 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Xavier Munford 14 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …