Güncel Haberler

Karşıyaka, Ligin Yeni Takımı Fethiye’yi 37 Farkla Yendi! (VİDEO)

ING Basketbol Süper Ligi açılış haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği ligin yeni takımı Lokman Hekim Fethiye‘yi 92-55’lik skorla çok rahat geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Koç Sarıca yönetimindeki İzmir temsilcisi geçen sezon bıraktığı yerden geri döndü lige. Hem baskılı ve sert savunmaları hem de hücumdaki akıcı oyunları ile kadroyu büyük ölçüde korumanın uyum konusundaki avantajlarını da sahaya iyi yansıttılar.

Karşıyaka’da Sek Henry 18 sayı (4-6 3sayı), 2 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Metecan Birsen 15 sayı (3-3 3sayı), 11 ribaund, 3 asist ve Onuralp Bitim 14 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

18 Eylül’de lige katılacağı belli olan Fethiye doğal olarak hazırlıksız girdi lige. Tek yabancı ve TBL kalibresindeki yerli rotasyonu ile de bu sezon ligde kalmaları mümkün görünmüyor. Bir sonraki maç yeni transferler Frazier ve Cook oynayacaklar ama yerli rotasyonuna da takviye yapmaları şart…

Fethiye’de ise Erick Neal 22 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, başka çift haneli skor katkısı verebilen çıkmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …