Güncel Haberler

Büyükçekmece, Çekişmeli Geçen Maçta Petkim’i Yendi (VİDEO)

ING Basketbol Süper Ligi açılış haftasında Büyükçekmece, konuk ettiği ligin yeni takımlarından Petkim Spor‘u 86-83’lük skorla geçerek sezona iyi bir giriş yaptı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Büyükçekmece hazırlık maçlarının aksine çok daha derli toplu, iyi basketbol oynadı. Hep söylediğim gibi Hayes kadar potansiyelli ve ondan daha istikrarlı bir skorere sahipler, Anderson bu maç bir kez daha kalitesini gösterdi. Ayrıca genç guard Ömer de bu sezon alacağı sürelerin hakkını vereceğinin sinyallerini verdi ilk maçtan.

Devin Oliver’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Büyükçekmece’de Karvel Anderson 34 sayı (5-13 sayı), 6 ribaund ile maçın yıldızı olurken, Ömer Utku Al 16 sayı, 2 asist, 3 top çalma ve Matt Farrell 11 sayı, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Hazırlık maçlarında çok iyi bir performans gösteren ve BSL’nin en hazır takımlarından biri olarak görünen Petkim, bu performansını sezon açılışına yansıtamadı. Ayrıca hazırlık döneminin formda ismi Wimbush da ortalarda görünmedi.

Petkim cephesinde ise Ian Hummer 15 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Kendrick Ray 14 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Sarunas Vasiliauskas 12 sayı, 4 asist istatistikleri ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …