Güncel Haberler

Bahçeşehir, Tofaş Karşısında Sorunsuz Kazandı (VİDEO)

ING Basketbol Süper Ligi açılış haftasında Bahçeşehir Koleji, konuk ettiği Tofaş‘ı 84-73’lük skorla beklediğinden de rahat bir şekilde geçerek sezona galibiyetle başladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir hazırlık maçlarında olduğu gibi yüksek enerjisi ile ve kaliteli yerli rotasyonunun avantajı ile iyi bir maç çıkardı. BSL’deki play-off yarışında da bu enerjileri ile önemli bir yere sahip olacaklar. Koç Aktaş’ın kazanma hırsı ve takımını çok iyi tanıması işleri kolaylaştırıyor.

Erick Green 24 sayı (5-11 3sayı), 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Jamal Jones 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Burak Can Yıldızlı ile Joshua Owens 12’şer sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bursa temsilcisi henüz hazır değil, bunu net olarak gördük. Christon ve Kilpatrick gibi iki önemli silahları var ama onlar da takımla bütünleşip kollektif bir performans sergileyemiyorlar. Onlar adına bu maçtan çıkan tek sevindirici haber tecrübeli forvet White’ın performansıydı.

Tofaş cephesinde ise Sean Kilpatrick 23 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, D.J. White ise 22 sayı, 8 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Semaj Christon ise onlara 8 sayı ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …