Güncel Haberler

FLAŞ: Barcelona, Mirotic’in Kontratını 2025 Yılına Kadar Uzattı!

Barcelona süper yıldızı Nikola Mirotic‘in kontratını 2025 yazına kadar uzattığını duyurdu.

İspanyol forvet geçen yaz Barcelona ile anlaşmış ve 19.5 sayı, 5.7 ribaund, 24 verimlilik puanı istatistikleri ile İspanya Liga Endesa‘nın en değerli oyuncusu (MVP) seçilmişti.

Mirotic bu sezona ise oynadığı 2 maçta 23.0 sayı, 8.5 ribaund istatistikleri ile başlamıştı.

Yıldız oyuncu yeni kontratıyla iligli şu açıklamaları yaptı:

Kulübümün bana sağladığı bu fırsat için, kontratımı uzattığım için çok mutluyum. 2025 gerçekten kulağa hoş geliyor, bu demek oluyor ki bu forma ile uzun ve başarılı yıllar geçireceğim. Kulübe geldiğim ilk günden beri bana güvendiler, destek oldular. ABD’den geri dönmemin kolay olmadığını herkes biliyordu ama kulübüm bana her konuda destek oldu ve beni buraya getirmek ne kadar istekli olduklarını gösterdiler. Taraftarlara da ayrı bir parantez açmak lazım, bana sevgilerini ve iyi enerjilerini verdiler her zaman, bir çok kez söylediğim gibi beni şekilde benimselerine halen çok şaşırıyorum ve mutlu oluyorum.

FC Barcelona Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …