Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakibi Bourg, Deplasmanda Bursaspor’un Rakibi Nanterre’i Rahat Yendi

Fransa JeepElite Pro A açılış haftasında Bahçeşehir’in 7DAYS EuroCup’daki rakibi Bourg, deplasmanda Bahçeşehir’in rakibi Nanterre‘i 82-95’lik skorla rahat bir şekilde yendi.

1.çeyrek: 26-28
2.çeyrek: 14-21
3.çeyrek: 19-27
4.çeyrek: 23-19

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bourg’da Danilo Andjusic 25 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile etkili olurken, Zachery Peacock 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Alen Omic 12 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nanterre cephesinde ise Tyler Stone 18 sayı, 3 ribaund ve Isaia Cordinier 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile en skorer isimler olurlarken, Dwight Buycks ise 10 sayı, 3 asist ile diğer direnen isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …