Güncel Haberler

Galatasaray’ın Rakibi Rytas, Sezon Açılışını Farklı Juventus Galibiyeti ile Yaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer alacak olan Lietuvos Rytas, Litvanya Ligi’ndeki ilk maçında konuk ettiği Juventus Utena‘yı 106-77 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Rytas’da Demetrius Jackson 18 sayı, 8 ribaund, 8 asist ile komple bir performans sergilerken, Andrew Goudelock 15 sayı, 2 asist ve Chris McCullough 12 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Juventus cephesinde ise Ignas Vaitkus 15 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Vytautas Šulskis 14 sayı ve Žygimantas Skučas 12 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris, Rytas’a İlk Maçtan Mesajı Verdi!

Litvanya Ligi final serisi ilk maçında Zalgiris Kaunas konuk ettiği Rytas Vilnius‘u 108-93’lük skorla geçerek …