Güncel Haberler

RESMİ: NBA’de Sezonun MVP’si Üst Üste İkinci Kez Giannis Oldu!

Milwaukee Bucks‘ın Yunan süper yıldızı Giannis Antetokounmpo beklendiği gibi 2019-20 sezonun MVP’si seçildi. Böylelikle Giannis geçen sezonun ardından üst üste ikinci kez bu ödülün sahibi oldu. Ödülün önemli adayları arasında, Lebron James ve James Harden da yer alıyorlardı.

11 Mart’ta pandemi nedeniyle ara verilen normal sezonda 63 maçta görev alan 25 yaşındaki genç yıldız 29.5 sayı, 13.6 ribaund, 5.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Normal sezonu domine eden Giannis, takımı Bucks’ı Doğu Konferansı’nda finale taşıyamamıştı.

Aynı zamanda sezonun En İyi Savunmacısı ödülünü de alan Giannis, tarihte bu ödülü ve MVP ödülünü aynı sezonda kazanabilen 2 efsane ismin arasına adını yazdırmış oldu.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …