Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir’in Rakibi Nanterre’dan Kanadalı Guard Hamlesi

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup sahnesinde temsilcilerimizden Bursaspor ile aynı grupta yer alacak Nanterre kadrosunu Kanadalı bir guard ile güçlendirdi.

Son olarak Boulazac forması ile izlediğimiz Johnny Berhanemeskel ile anlaştıklarını duyurdular.

1.88 metre boyunda olan 27 yaşındaki guard, Pro A’da 8 maçta ortalama 22.9 dakika süre alırken 14.4 sayı, %51.3 3sayı, 2.4 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Kanadalı guard, fiziksel olarka bir oyun kurucu gibi görünse de aslında daha çok bir bitirici. Yüksek yüzdeli üçlükleri ile ön plana çıkan bir isim. Gerek dribbling üstünden gerekse perdelerden çıkarak bulduğu üçlüklerde yüksek yüzdeye sahip bir skorer. Sürati ve etkili dribblingleri sayesinde potaya da iyi giden bir oyuncu. Ancak işin savunma tarafında fizikli ve atletik guardlara karşı zorlanabilen bir isim. EuroCup seviyesinde alternatif skorer olarak, keskin şutör rolünde fayfalı olabilecek bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …