Güncel Haberler

Koç Gören, Yeni Rakip Dijon’u Değerlendirdi

Türk Telekom koçu Burak Gören, FIBA Şampiyonlar Ligi 2020 Final 8 turnuvasında eşleştikleri Dijon için “zor rakip” yorumunu yaptı.

Atina’da düzenlenecek ve 30 Eylül’de başlayacak olan Final 8 turnuvasına şampiyonluk için gideceklerini belirten koç Gören, Basketfaul’e şu açıklamalarda bulundu.

Dijon çok düzenli, çok iyi koçu olan, Fransa Kupası’nı kazanan iyi basketbol oynayan sert bir takım. Özellikle savunma kısmında çok etkililer. Kilit noktası onların sertliğine vereceğimiz hücum reaksiyonu. Çok akıllı oynayan, kapasitesini zorlayan güçlü bir rakip.

Turnuva öncesinde hazırlık maçı yapmayacaklarını ifade eden Gören, pandemi yüzünden antrenmanların da aksadığını ancak kupayı getirmek için sonuna kadar savaşacaklarını söyledi. Gören 26 Eylül’de Darüşşafaka Tekfen lig karşılaşmasının ertelendiğini de duyurdu ve “TBF’ye ve gösterdikleri anlayıştan dolayı Darüşşafaka’ya teşekkür ederiz.

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …