Güncel Haberler

EuroCup’dan çekilen Rishon’un Yerine Mornar Bar Alındı

Maccabi Rishon, resmi olarak 7DAYS EuroCup‘dan ayrıldı.

İsrail ekibinin 2020-21 EuroCup sezonunda yer almayacağını resmi olarak açıklamasının ardından organizasyon yönetimi ilk olarak düşündüğü Juventus Utena’da salonu uygun olmadığı için vazgeçmişti. Sonrasında EuroCup yönetimi kararını verdi ve tüm şartları ile hazır olan Mornar Bar‘ın İsrail ekibinin yerine yeni sezonda boy göstereceğini duyurdu.

EuroCup’dan yapılan açıklamada Rishon’un finansal problemler ve pandemi dolayısıyla artan seyahet kısıtlamaları nedeniyle turnuvadan çekildiği belirtilirken Mornar Bar’ın Buducnost’tan sonra organizasyondaki ikinci Karadağ temsilcisi olacağının ve aynı grupta olacaklarının da altı çizildi.

EuroCup normal sezonunda B grubunda mücadele edecek Mornar Bar’ın Buducnost dışındaki rakipleri Metropolitans Levallois, Brescia, Ratiopharm Ulm ve Unicaja Malaga olacak.

2018 yılında Karadağ şampiyonu olan Mornar Bar, bir sonraki sezon yani 2018-19 sezonunda da ilk kez EuroCup sahnesinde boy göstermişti.

Eski EuroCup şampiyonlarından, daha önce ülkemizde de forma giymiş olan Milko Bjelica ve yine ülkemizde forma giymiş olan iki eski Euroleague oyuncusu Jacob Pullen ile Kenny Gabriel yeni sezonda Karadağ ekibinin en güvendiği isimler olacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …