Güncel Haberler

Gaziantep GM’i Dai: “Play-Off Bileti Bizi Mutlu Eder.”

Gaziantep Basketbol‘un Genel Menajeri Boray Dai, yeni sezon için kurdukları kadroyu ve hedeflerini değerlendirdi.

Dai, gerek saha içinde ve gerekse saha dışında iyi görüntü verdiklerini belirtti ve “Geçen yıla göre mücadele gücü daha yüksek bir takım olmak istiyoruz.” dedi.

Gaziantap’in BSL tarihindeki en düşük kulüp bütçesi ile yola çıktıklarını söyleyen Dai’nin görüşleri şöyle:

Yeni bir takımız. Her gün daha da geliştiğimizi fark ediyoruz. Özellikle Nenad’ın en çok önem verdiği savunma kısmımızda istediğimizi alıyoruz. Bunun dışında takım kimyamız saha içinde ve saha dışında iyi bir görüntü veriyor. Bütün oyuncularımız iyi niyetle elinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve göstermiş oldukları mücadele ve çalışma istekleri bizleri memnun ediyor. Önümüzde çok uzun bir yol var. Detaylar üzerinde daha çok çalışıp daha iyi bir takım görüntüsü vereceğimize inanıyorum.

Geçtiğimiz sezona göre sahada mücadele gücü yüksek ve rakip farketmeksizin rekabetçi bir takım olmak istiyoruz. Süper Lig tarihimizin en düşük bütçeli takımını kurduk. Bu sezon 4-5 takım dışında denk bütçeli kadroların mücadele edeceği bir lig olacağını düşünüyorum. Tabii ki sezonu ilk 8 arasında bitirmek bizi mutlu edecektir.

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …