Güncel Haberler

Milano, Punter ile Zalgiris’i Geçti ve Turnuvayı Şampiyon Tamamladı

Turkish Airlines Euroleague tarafından Litvanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Geri Dönüş Turnuvası’nın ilk ayağının finalinde Olimpia Milano, ev sahibi konumundaki Zalgiris Kaunas‘ı Punter’in etkili performansı eşliğinde 88-70’lik skorla yenerek şampiyonluğa ulaştı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milano’da Kevin Punter 26 sayı (6-9 3sayı), 2 asist ile öne çıkarken, Malcolm Delaney 14 sayı ve Sergio Rodriguez 11 sayı, 2 asist ile ona galibiyet yolunda destek olan diğer isimler oldular.

Zalgiris cephesinde ise Thomas Walkup 13 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Arturas Milaknis 10 sayı, 2 ribaund ile çift haneli skorla katkı verebilen yegane isimler oldular. Joffrey Lauvergne de 9 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …