Güncel Haberler

RESMİ: Thunder’da Koç Donovan ile Yollar Ayrıldı

5 yıllık birlikteliğin ardından Oklahoma City Thunder, koç Billy Donovan ile yola devam edilmeyeceğini açıkladı.

Kontratı sona eren 55 yaşındaki koç ve kulüp yönetimi yeni bir kontrat imzalamamaya, yolların ayrılmasına karar verdiler.

Florida Üniversitesi’ndeki 19 yıllık kariyerinin ardından Thunder’ın başına 2015 yılında geçen Donovan, bugüne kadar 400 normal sezon maçında 243 galibiyete imz atarken, 41 play-off maçında 18 galibiyet elde edebilmişti. Bu sezon Orlando’daki fanusta oynanan Batı konferansı çeyrek final serisinde Houston’a 7 maç sonunda 4-3 ile elenmekten kurtaramamıştı takımını.

Hali hazırda koç arayışında olan iki Doğu ekibi Chicago Bulls ile Philadelphia 76ers’ın tecrübeli koçla ilgilendiği gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …