Güncel Haberler

Miami, Milwaukee Karşısında Süpürgeyi Dolaptan Çıkardı

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 3. maçında Miami Heat, güçlü rakibi Milwaukee Bucks‘ı 100-115’lik skorla bir kez daha yenerek seride 3-0 öne geçti ve süpürgeyi dolaptan çıkardı.

Son çeyreğe Milwaukee 87-75 önde girerken Miami’den harika bir performans geldi son 12 dakikada ve 40-13’lük çeyrek skoruyla geriden gelerek maçı kazanmayı başardılar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Miami’de Jimmy Butler 30 sayı (14-19 serbest atış), 7 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Bam Adebayo 20 sayı, 16 ribaund, 3 asist, 2 blok, Jae Crowder 17 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Goran Dragic 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Milwaukee cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 21 sayı, 16 ribaund, 9 asist, 2 blok ile triple-double ile flört etti. Brook Lopez 22 sayı, 6 ribaund, 2 blok ve Khris Middleton 18 sayı, 3 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=0Oi2d5QXIXs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …