Güncel Haberler

Daçka, Son Çeyrekteki Performansıyla Kaf-Kaf’ı Yendi

Yeni sezonda ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan iki ekibin karşılaşmasında, Darüşşafaka Tekfen, son çeyrekteki etkili performansıyla Pınar Karşıyaka‘yı 72-70’lik skorla yenmeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bitime 46 saniye kala Daçka, Doğuş’un çizgiden ikide bir ile dönmesinin ardından 71-68 üstünlüğü yakaladı. Sonrasında iki takım da skor üretmekte zorlandı. Bitime 8 saniye kala bu kez çizgiye Taylor gitti ve ikide iki yaparak Karşıyaka adına farkı 1 sayıya indirdi 71-70. Hemen ardından 1 saniye geçtikten sonra Kennedy, Gillon’a faul yaparak çizgiye gönderdi. Gillon çizgiden ikide bir ile önünce skor Daçka lehine 72-70 oldu ve maç tek pozisyona sıkıştı. Ancak Karşıyaka son hücumdan Morgan ile faydalanamyınca skor 72-70 olarak tescil edildi Daçka galibiyetiyle.

Daçka’da Grant Jerrett 18 sayı, 8 ribaund ile en etkili isim olurken, Sinan Güler 11 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Andrew Andrews 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Karşıyaka cephesinde ise Tony Taylor 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Raymar Morgan 12 sayı, 8 ribaund ve Amath M’Baye 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …