Güncel Haberler

Toronto, Anunoby’nin Son Saniye Basketiyle Seriye Tutundu!

NBA Doğu Konferansı yarı inal serisi 3. maçında Toronto Raptors, Anunoby’nin son saniye basketiyle Boston Celtics‘i 104-103 yenerek seriyi 2-1 yaptı ve ilk galibiyetini alarak süpürülme tehlikesini atlattı, seriye tutundu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bitime 21.5 saniye kala VanVleet’in turnikesi ile skor 101-101 eşitlendi. Ardından 0.5 saniye kala Boston, Walker’ın asistinde Theis’ın yaptığı smaçla 101-103 öne geçmeyi başardı. Ama kalan kısıtlı sürede mola alan Raptors’da son sözü OG Anunoby söyledi. Lowry’nin asisti ile gönderdiği üçlükle takımını 104-103’lük skorla serideki ilk galibiyetine taşımayı başardı.

Raptors’da Kyle Lowry 31 sayı, 6 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Fred VanVleet 25 sayı (5-13 3sayı), 3 ribaund, 6 asist, Pascal Siakam 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve OG Anunoby 12 sayı, 10 ribaund, 3 top çalma, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Celtics cephesinde ise Kemba Walker 29 sayı (4-7 3sayı), 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Jaylen Brown 19 sayı, 12 ribuand, 2 asist, 4 blok ve Jayson Tatum 15 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile diğer etkili isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=cdUz1O_jdRA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …