Güncel Haberler

Denizli’nin Gündeminde Crocker Var!

ING Basketbol Süper Ligi‘ne dahil olabilmek için Tahkim Kurulu’nun verdiği karar sonrası tekrar şansı doğan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket kadrosunu tanıdık ve tecrübeli bir skorerle güçlendirmek istiyor.

Son olarak geride bıraktığımız sezon Pınar Karşıyaka forması giyen Tony Crocker ile ilgileniyorlar Sports TV’nin haberine göre.

2.00 metre boyunda olan 33 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, sakatlanana kadar Europe Cup sahnesinde 6 maçta 11.8 sayı, 2.2 ribaund, 1.7 asist, 1.2 top çalma ve BSL’de ise 9 maçta ortalama 10.1 sayı, 3.3 ribaund, 2.4 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Crocker, dış şutları ve topla kendi skorunu yaratabilmesi ile hücumda önemli bir silah olacağı gibi savunmada da tecrübesi ve çalışkanlığı ile takımına liderlik edebilecek bir isim ki 1,2,3 numaraların tamamını savunabilecek beceride ve çabuklukta bir isim Crocker. Geçtiğimiz sezon 30 Euroleague maçında da süre alarak ne kadar iyi bir profesyonel olduğunu tekrar gösteren Crocker çok değerli bir ekleme olur Denizli için. Ancak geçen sezon yaşadığı sakatlıktan sonra uzun bir süre basketboldan uzak kaldı ve maç eksiği olduğu da bir gerçek…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …