Güncel Haberler

Anadolu Efes, Beklenenden Fazla Zorlansa da Bahçeşehir Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi‘nin şampiyonluk adaylarından Anadolu Efes, Gloria Cup kapsamında karşılaştığı Bahçeşehir Koleji karşısında zorlansa da 81-77’lik skorla kazanmayı bildi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1:02 kala Green’in üçlüğü geldi ve Bahçaşehir farkı 1 sayıya indirdi (77-76), yanıt ise 45 saniye kala Simon’un üçlüğü ile geldi (79-77 Efes). 22 saniye kala Simon serbest atışları 2/3 ile kullandı ve Efes farkı 4 sayıya (81-77) çıkardı.

Moladan sonra Rıdvan Öncel 5 saniyede topu oyuna sokamadı, karşılaşma 81-77 Efes’in galibiyetiyle sonuçlandı.

Anadolu Efes‘de Bryant Dunston 25 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Vasilije Micic 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Krunoslav Simon 13 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Eric Green 24 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Jamal Jones 14 sayı, 5 ribaund ve İsmet Akpınar 13 sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …