Güncel Haberler

Anadolu Efes, İlk Hazırlık Maçında Bahçeşehir’i Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi‘nin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes, yeni bir kadro kuran Bahçeşehir Koleji‘ni Antalya Gloria Arena’da oynanan hazırlık maçında 81-65’lik skorla rahat geçti.

  1. Çeyrek: 18-19
  2. Çeyrek: 39-27
  3. Çeyrek: 59-49
  4. Çeyrek: 81-65

Anadolu Efes‘te Bryant Dunston 12 sayı, Tibor Pleiss 11 sayı, Krunoslav Simon 9 sayı, Doğuş Balbay, James Anderson ve Sertaç Şanlı 8 sayı, Buğrahan Tuncer 6 sayı, Tolga Geçim, Rodrigue Beaubois 5 sayı, Yiğitcan Saybir 4 sayı, Erten Gazi 3 sayı, Adrien Moerman 2 sayı 10 ribaunt ile mücadele ederken,

Bahçeşehir Koleji’nde Erick Green 15 sayı, Jamal Jones 11 sayı, Josh Owens 10 sayı, Rıdvan Öncel, Burakcan Yıldızlı ve Peyton Aldridge 7 sayı, Deniz Kılıçlı ve İsmet Akpınar 3 sayı, Thomas Akyazılı 2 sayı üretti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …