Güncel Haberler

Morris’den Doncic’e Cevap Geldi!

Marcus Morris, Doncic’in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt vermekte gecikmedi.

Los Angeles Clippers‘ın Dallas Mavericks ile oynadığı ve 4-2 kazandığı seri boyunca Morris, Doncic’in savunmasında zaman zaman sertlik seviyesini sportmenlik sınırlarının dışına taşırmış, 6. ve son maçta ise yaptığı sert faul onun oyundan atılmasına neden olmuştu.

Maçtan sonra açıklama yapan Doncic şu ifadeleri kullanmıştı:

Berbat bir hareketti. Ne diyebilirim ki? İki maçtır böyle şeyler yapıyor. İlk maçta bilerek yapmadığını umuyordum ama bu maçta yaptığı şeyi görünce ne düşündüğümü biliyorsunuzdur. Böyle oyuncularla uğraşmak istemiyorum. Önüme bakacağım.

Morris ise buna karşın instragram hesabından yaptığı açıklamayla özür dilmesini bekleyenleri yanılttı:

İstediğin kadar ağla. Clips, 6 maçta kazandı.

Seri boyunca sert oyunu ve aldığı sportmenlik dışı faullerle dikkat çeken Morris, bakalım 4 sportmenlik dışı faul sonrası otomatikman 1 maç ceza alma kuralına takılacak mı play-off’larda…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …