Güncel Haberler

Barcelona, Üçüncü Hazırlık Maçında Bahçeşehir’in Rakibi Badalona’yı Geçti

Turkish Airlines Euroleague‘in güçlü ekiplerinden FC Barcelona, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Katalan derbisinde karşılaştığı Joventut Badalona‘yı 68-75’lik skorla geçti.

1.çeyrek: 20-13
2.çeyrek: 40-32
3.çeyrek: 50-60
4.çeyrek: 68-75

Barcelona’da dengeli bir skor dağılımı vardı ve 14 sayı üreten Nikola Mirotic dışında çift haneli skor katkısı verebilen olmadı. Leandro Bolmaro 9 sayı ve Brandon Davies, Adam Hanga, Sergi Martinez, Pierre Oriola, Nick Calathes 7’şer sayıyla galibiyetin mimarlarından oldular.

7DAYS EuroCup’da temsilcimiz Bahçeşehir Koleji ile aynı grupta yer alan Badalona cephesinde ise sadece 12 sayı üreten Vladimir Brodziansky çift haneli katkı verebildi. Nenad Dimitrijevic, Shawn Dawson, Pau Ribas ve Ante Tomic 8’er sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …