Güncel Haberler

CSKA Moskova İkinci Hazırlık Maçını da Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague‘in güçlü takımlarından CSKA Moskova, 2020-21 sezonu öncesi ikinci hazırlık maçında zayıf rakibi MBA Moskova karşısında 99-63’lük skorla rahat bir galibiyete imza attı.

1.çeyrek: 23-21
2.çeyrek: 43-41
3.çeyrek: 74-51
4.çeyrek: 99-63

CSKA Moskova, 3.çeyrekteki müthiş oyunuyla zayıf rakibini tam anlamıyla devre dışı bıraktı ve net bir galibiyete imza attı. Mike James 19 sayı ile yıldızlaşırken, Joel Bolomboy da 12 sayı, 5 ribaund, Johannes Voigtmann 9 sayı, 7 ribaund, Toko Shengelia 9 sayı, 6 ribaund, Nikola Mİlutinov 9 sayı, 6 ribaund, Will Clyburn 9 sayı, 5 ribaund ve Nikita Kurbanov 9 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Koç Itoudis’in öğrencileri yeni sezon öncesi ilk ciddi hazırlık maçına 2 Eylül’de Khimki karşısında çıkacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …