Güncel Haberler

Shaq’dan Dragic’e: “Bu Çocuğun Sağlam Olduğunu Biliyordum.”

Goran Dragic‘in mental olarak ne kadar sağlam olduğunu Phoenix Suns‘dan eski takım aradakaşı, efsane NBA yıldızlarından Shaquille O’Neal anlatıyor.

TNT yayınındaki programda Shaq, Miami Heat‘in Slovenyalı guardın zihinsel anlamda ne kadar sağlam bir oyuncu olduğunu dile getirdi.

Shaq, Dragic’in bu konuda zirveye taşıyarak onun, tarihte mental anlamda en özel yıldızlardan biri olan Kobe ile aynı seviyede olduğunu belirtti:

Goran hakkında konuşmadan önce bir şeyi itiraf etmem gerekiyor. Mızmızlanışlarıma karşı koyabilecek sadece iki oyuncu var ve sert duruşları nedeniyle onlara karşı yaptığım şeyden vazgeçmek zorunda kaldım: Kobe Bryant ve Goran Dragic.

TNT

Heat’in Pacers ile oynadığı play-off 3. maçının devre arasında Shaq bu açıklamaları yaparken, Dragic, soyunma odasına 18 sayı ile girmişti ve sonrasında da maçı 24 sayı, 6 asist, 3 top çalma ile tamamladı.

Daha önce de ESPN’in podcastine katılan efsane uzun Sloven yıldız hakkında bir anısını da paylaşmıştı:

Bu çocuğun sağlam olduğunu biliyorum. Bir gün yine onunla uğraşıyordum ve bana ‘Shaq, ben Slovenyalıyım. Bütün bunları daha önceden yaşadım’ dedi. Böylece onun nasıl sert bir yapısı olduğunun farkına vardım. Ben uğraşıyordum, üzerine Steve Nash’le her gün 2-3 kez idmana çıkıyordu. Onunla ilgili kötü bir şey söylemem. Oyununu da beğeniyorum.

ESPN

Dragic bu yıl play-offların ilk 3 maçında 22.7 sayı, 5.7 asist, 3.7 ribaund ortalamalarıyla mücadele ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=baIE3tm9LjM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …