Güncel Haberler

Lebron ve Davis Sazı Elllerine Alınca, Lakers 2-1 Öne Geçti

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 3. maçında Los Angeles Lakers dişli rakibi Portland Trail Blazers‘ı 116-108’lik skorla yenerek seride eşitliği bozdu ve 2-1 öne geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 38 sayı (4-8 3sayı, 12-17 serbest atış), 38 sayı, 12 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ile triple-double ile flört etti. Anthony Davis de 29 sayı, 11 ribaund, 8 asist, 2 top çalma, 3 blok ile triple-double’ı Lebron gibi sadece 2 asist ile kaçırdı.

Portland cephesinde, bir önceki maçta parmağı çıkan ve maça devam edemeyen Damian Lillard bu maçta sahaya çıktı ve 34 sayı (5-11 3sayı, 13-14 serbest atış), 5 ribaund, 7 asist ile en skorer isim oldu. C.J. McCollum 28 sayı (4-12 3sayı), 8 ribaund, 4 asist ve Carmelo Anthony 20 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=4ENv4IafJJw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …