Güncel Haberler

Philadelphia’dan Houston’a Farklı Tarife! (Furkan 12 sayı)

NBA’de Doğu’nun 6. sıradaki ekibi Philadelphia 76ers, Batı’nın 5. sırasında yer alan rakibi Houston Rockets‘ı beklenenden çok rahat bir şekilde, 134-96’lık skorla geçmeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sakatlığı bulunan Simmons dışında formalite maçı olmasına rağmen tam kadro saha çıkan 76ers’da Tobias Harris 18 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Alec Burks 16 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, Joel Embiid 14 sayı, 6 ribaund ve Raul Neto 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile etkili oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 17 dakika süre alırken 12 sayı, 5 ribaund, 1 asist ile katkı verdi.

Westbrook’dan yokun olan Houston’da ise James Harden 27 sayı, 3 ribaund, 10 asist, 2 blok ile öne çıkarken, Jeff Green 17 sayı, 4 asist ve Eric Gordon ise 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

1.FURKAN’IN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=2NFe0Dx2BlU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …