Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakibi Trento’dan Martin Hamlesi Geldi

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup D grubunda temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor’un rakiplerinden olan Trento, kanat rotasyonuna tecrübeli bir ismi dahil etti.

Son olarak Brindisi forması ile izlediğimiz tecrübeli oyuncu Kelvin Martin ile 1 yıllık anlaşma imzaladıklarını duyurdular.

1.95 metre boyunda olan 30 yaşındaki kısa forvet, bu sezon İtalya Lega Basket Serie A‘da 15 maçta ortalama 29.2 dakika süre alırken 8.9 sayı, 6.7 ribaund, 2.2 asist, 1.6 top çalma ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maça ortalama 25.9 dakika sahada kalırken 9.3 sayı, 4.2 ribaund, 2.4 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Birleşik Amerikalı oyuncu atletik özellikleri ve patlayıclığı ile ön plana çıkan bir isim. Bununla beraber açık alanda etkinliği artan, takımın enerjisini yukarı çeken bir forvet. Dış şutlar konusunda istikrarsız ama deliciliği, topsuz katlardaki spektaküler ve yüzdeli bitirişleri ile skora katkı vermeyi bilen, uyumlu ve bencil olmayan bir oyuncu. Pozisyonuna göre çok iyi bir ribaundçu ve işin savunma tarafında çalışkanlığı ve atletik özelliklerinin avantajıyla faydalı bir isim, çabuk elleri ile de çaldığı toplarla takımını hücuma çıkarma potansiyeline sahip. Özetle çok yönlü bir oyuncu ve çalışkanlığı artı enerjisi ile Trento’da tamamlayıcı rolde iyi katkı sağlayacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …