Güncel Haberler

Portland, Son Anda Kazanıp Play-In Biletini Kaptı!

NBA‘de Batı’nın formda takımlarından Portland Trail Blazers, zaten play-off biletini garantilemiş rakibi Brooklyn Nets karşısında beklenenin aksine çok zorlansa da 134-133’lük skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Blazers, normal sezonu Batı’da 8. sırada tamamladı ve play-in oynama hakkı kazandı. Statü gereği 9. sıradaki Memphis ile 2 olanın kazanacağı kısa bir play-in serisi oynayacaklar. Seriye 1-0 başlayacakları için 1 kere kazanmaları yeterli olacak play-off bileti kapmaları için. Nets ise sezonu 7. sırada tamamladı ve ilk turda Toronto ile eşleşti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bitime 53.4 saniye kala McCollum’ın orta mesafe şutuyla Portland 134-130 öne geçti. Ardından 37.7 saniye kala LeVert, Nurkic’in üstüne yaptığı penetresinden basket-faul çıkarmayı başardı. Çizgide de başarılı olunca farkı 1 sayıya düşürdü, skoru 134-133 yaptı. Sonraki hücumda 24.7 kala Melo orta mesafe şutu kaçırdı. Kalan sürede LeVert orta mesafe bir şut şansı yakaladı ama isabet çıkaramayınca maçın sonucu 134-133 olarak Portland lehine belirlenmişoldu.

Blazers’da Damian Lillard 42 sayı (8-14 3sayı), 3 ribaund, 12 asist, 2 top çalma ile yine harika bir maç çıkarırken, C.J. McCollum 25 sayı, 4 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve Jusuf Nurkic 22 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile ona eşlik eden isimler oldular.

Nets cephesinde ise Caris LeVert 37 sayı (15-24 2sayı), 6 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Joe Harris 19 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Timothe Luwawu-Cabarrot 19 sayı (5-9 3sayı), 8 ribaund, Jarrett Allen 14 sayı, 11 ribuand, 4 asist, 3 blok ve Gareth Temple 15 sayı, 10 ribaund, 4 asist ile direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=EOjrgu8OOVM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …