Güncel Haberler

Toronto, Eksik Philadelphia’ya Karşı Zorlandı (Furkan 21 sayı)

NBA‘de Doğu’nun favorilerinden biri olan Toronto Raptors, Simmons’dan yoksun Philadelphia 76ers‘ı zor da olsa 125-121’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Raptors, 52 galibiyetle 2. sıradaki yerini perçinlerken, 76ers ise 42 gaibiyette kalmasına rağmen 6. sıradaki yerini korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Kyle Lowry 19 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma, Chris Boucher 19 sayı, 9 ribaund, 4 blok, Norman Powell 17 sayı, 3 ribaund ve Pascal Siakam 15 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Simmons’dan yoksun olan 76ers’da ise Tobias Harris 22 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 29 dakika süre alan milli oyuncumuz Furkan Korkmaz 21 sayı (5-9 3sayı), 5 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Raul Neto 17 sayı, 5 asist ile galibiyetin mimarları oldular. Hafif sakatlığı bulunan Joel Embiid ise riske edilmedi, sadece 14 dakika sahada kalan yıldız uzun, 5 sayı, 9 ribaund ile katkı verebildi sadece.

1.FURKAN’IN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=Fu-U2EyXEIo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …