Güncel Haberler

RESMİ: Boston, Koç Stevens ile Kontrat Yeniledi

Boston Celtics, takımın başarılı koçu Brad Stevens ile yeni kontrat imzalandığını duyurdu.

Stevens, kulüp tarihinin 17. başantrenörü olarak 2013 yılında göreve başlamıştı ve 6 sezon boyunca 318-245’lik bir galibiyet kaydına sahip. Takımın başında elde ettiği 318 galibiyet onu kulüp tarihinde 4. sıraya getirmeiş durumda (795-Auerbach, 427-Heinsohn, 416-Rivers).

Kulübün büyük ortağı Wyc Grousbeck koç Stevens hakkında şu ifadeleri kullandı:

Brad çok başarılı bir koç ve aynı zamanda harika bir insan. Onun takımımızın başında olmasından dolayı gurur duyuyoruz ve bizleri 18. şampiyonluğa ulaştıracağına inanıyoruz.

Boston Celtics Resmi Web Sitesi

Kulübün ortaklarından biri olan Steve Pagliuca ise şu ifadeleleri kullandı:

Brad Stevens’ın takımın başında görevide devam edecek olmasından dolayı çok mutluyuz. Şuanda NBA’dei en iyi koçlardan biri ve hem saha içinde hem de hem de saha dışında gerçek bir lider.

Boston Celtics Resmi Web Sitesi

Basketbol Operasyonları Başkanı Danny Ainge ise koç Stevens hakkındaki yorumlarını şöyle dile getirdi:

Brad, NBA’deki en zeki ve çalışkan koçlardan biri. Daha da önemlisi karakteri ile Boston’da oluşturmak istediğimiz yüksek değerleri olan kültüre çok uygun bir isim. Brad çok iyi bir takım arkadaşı ve herkesin takip etmek istediği bir lider. Onunla birlikte olmaktan dolayı gurur duyuyoruz ve tarihimizdeki yeni şampiyonluğu kazanmak için onun liderliğinde mücadele edeceğiz.

Boston Celtics Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …