Güncel Haberler

Houston’dan Sacramento’ya Farklı Tarife

NBA‘de Batı’nın dişli ekiplerinden Houston Rockets, play-off yolunda iddiası kalmamış zayıf rakibi Sacramento Kings karşısında zorlanmadı ve 129-112’lik skorla farklı bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla Houston, 44 galibiyetle 4. sıradaki yerini korurken Sacramento ise 29 galibiyetle 13. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Westbrook’dan yoksun olan Houston’da Austin Rivers 41 sayı ile kariyer rekoru kırarken istatistiklerine 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma da ekledi. James Harden 32 sayı (3-12 3sayı), 8 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve Ben McLemore 20 sayı (6-14 3sayı), 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kings cephesinde ise De’Aaron Fox 26 sayı, 2 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Buddy Hield 16 sayı (4-9 3sayı), 3 ribaund, 2 asist ve Bogdan Bogdanovic 13 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=GI0SKwlRwKE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …