Güncel Haberler

Dallas, Uzatmada Milwaukee’yi Yıktı (Doncic’den Triple-Double)

NBA‘de Batı’nın dişli ekiplerinden Dallas Mavericks, Doğu’nun lideri Milwaukee Bucks‘ı uzatma sonunda 132-136’lık skorla yıkmayı başardı.

Bu sonuçla Dallas 42 galibiyetle 7. sırada yer alırken 6. sıradaki Utah ile arasındaki farkı 1 galibiyete indirdi. Milwaukee ise kaybetmesine rağmen 55 galibiyetle Doğu’nun zirvesindeki yerini korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Normal sürenin bitimine 21.4 saniye kala Bucks 119-117 ödeyken, Middleton atış esnasında Doncic’e faul yaptı. Sloven yıldız çizgide hata yapmadı ve skor 119-119’da eşitlendi. Sonrasında Hill’in kaçan üçlüğü ve ardından hem Giannis’in hem de Lopez’in hücum ribaundları sonrası üst üste tipleri kaçırması ile skor değişmedi. Uzatma bölümünde de Doncic etkinliğini sürdürdü, bitime 11.1 saniye kala bulduğu orta mesafe atışla Dallas’ı 130-135 öne taşıdı. Bitime 5.6 saniye kala Giannis’in smacı ile skor 132-135’e geldi. Sonrasında bitime 4.7 saniye kala Giannis, Finney-Smith’e faul yaptı. Çizgiden ikide bir ile dönünce skor 132-136 oldu. Kalan kısa sürede Hill uzaklardan bir üçlük denedi ama isabeti bulamadı ve maçın skoru 132-136 olarak tescillenmiş oldu.

Dallas’da Luka Doncic 36 sayı, 14 ribaund, 19 asist ile harika bir performansa imza attı. Dorian Finney-Smith 27 sayı, 11 ribaund, 5 asist ve Kristaps Porzingis 26 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Milwaukee cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 34 sayı, 13 ribaund, 5 blok ve Brook Lopez 34 sayı, 7 ribaund, 2 blok ile öne çıkarken, Khris Middleton 21 sayı, 6 ribaund, 11 asist ve Eric Bledsoe 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile katkı verdiler.

https://www.youtube.com/watch?v=NnhYDe0rK8s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …