Güncel Haberler

Eksik Brooklyn Kazanmaya Devam Ediyor!

NBA‘de 2019-20 sezonu geri dönüş maçlarının en sürpriz ekibi olan Brooklyn Nets, denk rakiplerinden Sacramento Kings‘i 106-119’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nets 33 galibiyete ulaştı ve Doğu’da 7. sıraya kadar yükseldi, aynı zamanda play-off biletini de garantiledi tabi 8. sırada bitirirlerse normal sezonu, 9. sıradaki rakipleri ile play-in oynayacaklar, bir galibiyet yeterli olacak play-off bileti kapmalarına ki rakiplerinin onları 2 kere yenmesi gerekecek üstüste. Kings ise 29 galibiyette kaldı ve artık 9. sıra ile aralarındaki farkın 3 maça çıkmasıyla play-off biletine veda ettiklerini söyleyebiliriz.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Durant, Irving, Chandler, Jordan, Dinwiddie gibi önemli eksikleri bulunan Nets’de Caris LeVert 22 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 3 top çalma, Joe Harris 21 sayı (5-7 3sayı), 4 ribaund, 4 asist ve Jarrett Allen 17 sayı, 11 ribaund, 8 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Kings cephesinde ise Bogdan Bogdanovic 27 sayı (4-8 3sayı), 6 ribaund, 2 asist, De’Aaron Fox 21 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Harrison Barnes 16 sayı, 6 ribaund ile direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=W5z1-SxdNgI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …