Güncel Haberler

Philadelphia, Washington’ı Yendi Simmons’ı Kaybetti (Furkan 10 sayı)

NBA’de Doğu’nun iddialı takımlarından Philadelphia 76ers, zayıf rakibi Washington Wizards‘ı 107-98’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla 76ers 41 galibiyetle 6. sıradaki yerini korurken, 5. sıradaki Pacers ile arasında 1 galibiyetlik fark bulunuyor. Wizards ise 24 galibiyette kaldı ve halen 9. sıra, yani play-in oynamak için şansını sürdürüyor.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers maçı kazanırken Ben Simmons‘u sakatlığa kurban verdi. Avustralyalı yıldız 3.çeyrekte dizinden sakatlandı ve tekrar oyuna dönemedi. Maçtan sonra çekilen MR’da ise durumunun ciddi olmadığı anlaşıldı, maç ve maç değerlendirilecek teknik ekip ve sağlık ekibi tarafından.

76ers’da Joel Embiid 30 sayı, 11 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 2 blok ile maçın yıldızı olurken, Tobias Harris 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Josh Richardson da 15 sayı, 3 asist ile diğer etkili isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 19 dakika sahada kalırken 3-6 isabetle 10 sayı üretti ve istatistiklerine 4 ribaund ile 2 asist ekledi.

Wizards cephesinde ise Thomas Bryant 19 sayı, 10 ribaund, 2 top çalma, 4 blok, Jerome Robinson 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Troy Brown 17 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

1.FURKAN’ın PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=93xrQq1HboE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …