Güncel Haberler

Oklahoma, İyi Savunma ve Paul Liderliğinde Lakers’ı Devirdi!

NBA‘de Batı’nın iki iyi takımının karşılaşmasında Oklahoma City Thunder güçlü rakibi Los Angeles Lakers‘ı iyi savunması ve yıldız guardı Paul liderliğinde 105-86’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Thunder 42 galibiyete ulaştı 5. sıradaki Houston’ı yakalamış oldu. Lakers ise 51 galibiyette kaldı ve rahat bir şekilde liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Dennis Schröder’den yoksun olan Oklahoma’da Chris Paul 21 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Danilo Gallinari 19 sayı, 7 ribaund ve Steve Adams 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile ona destek olan isimler oldular.

86 sayı ile sezonun en düşük skorunda kalan Lakers cephesinde ise Lebron James 19 sayı, 11 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Dionte Waiters 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Kyle Kuzma 10 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular. Anthony Davis ise 3-11 isabetle sadece 9 sayı, 8 ribaund, 5 asist ile katkı verebildi.

https://www.youtube.com/watch?v=B-i5tb9muu0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …