Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka’nın Rakiplerinden Bamberg’e G-League’den Uzun Takviyesi

FIBA Şampiyonlar Ligi D grubunda temsilcimiz Pınar Karşıyaka‘nın rakiplerinden olan Brose Bamberg, pota altı rotasyonuna NBA G-League‘den takviye yaptı.

Koç Roijakkers yönetiminde yeniden yapılanma sürecine giren Alman ekibi son olarak Northern Arizona Suns forması giyen Norense Odiase ile 1 yıllık kontrat imzalayarak 2020-21 kadrosunu tamamlamış oldu.

2.03 metre boyunda olan 24 yaşındaki genç uzun bu sezon G-League sahnesinde 35 maçta forma giyerken ortalama 20.6 dakika süre alırken 5.5 sayı, 7.1 ribaund, 1.4 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Odianse, atletizmi, güçlü fiziği ve savaşçı kimliği ile öne çıkan bir uzun. Ribaundlarda bu özelliklerini kullanarak takıma çok iyi katkı verdiği gibi çabuk ayakları ve blok tehditi savunmada da önemli bir faktör olacaktır. Kravish’in arkasında alternatif uzun olarak görev alacağını düşündüğümüzde bu özellikleri, pota altındaki yüksek yüzdeli bitirişleri ve enerjisi ile takıma görev adamı rolüyle değer katacağı bir gerçek. Ancak unutmamak lazım ki Avrupa tecrübesi yok ve adaptasyon süreci de gerekecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …