Güncel Haberler

Eksiklerle Dolu Brooklyn’den Milwaukee’ye Soğuk Duş! (Ersan’dan Double-Double)

Fanusun genç ve dinamik takımlarından biri olan Brooklyn Nets, yıldızlarının yokluğunda 3 önemli ismini de dinlendirmesine rağmen, güçlü rakibi Milwaukee Bucks‘ı 119-116’lık skorla geçerek NBA’de gecenin sürprizine imza attı.

Bu sonuçla Nets 32 galibiyete ulaştı ve averajla 7. sıraya yükselerek play-off biletini garantileme yolunda önemli bir adım attı. Bucks ise 54 galibiyette kalmasına rağmen 6 galibiyet farkla liderlik koltuğundaki yerini korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 40-34
2.çeyrek: 73-65
3.çeyrek: 94-88
4.çeyrek: 119-116

Irving, Durant, Dinwiddie, Jordan, Chandler, Prince gibi zaten fanusta hiç forma giyemeyen eksiklerinin yanı sıra bu maçta LeVert, Harris, Allen gibi takımın fanustaki lokomotifleri olan isimleri de dinlendiren Nets’de Fransız kanat oyucusu Timothe Luwawu-Cabarrot 26 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Garrett Temple 19 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Chris Chiozza da 10 sayı, 3 ribaund, 10 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Brook Lopez’i dinlendiren, buna karşın Bledsoe’ya kavuşan Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 16 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile kendi standartlarının çok altında bir performans sergilerken, Kyle Korver 13 sayı, 2 ribaund, Donte DiVincenzo 11 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve 23 dakika sahada kalan milli oyuncumuz Ersan İlyasova 11 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan diğer isimler oldular.

1.ERSAN’IN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=v-Tp74L10XA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …