Güncel Haberler

Kokoskov, Fenerbahçe’ye Katılmak İçin Fanustan Ayrıldı

Fenerbahçe Beko‘nun yeni koçu Igor Kokoskov, takımı Sacramento Kings‘den izin alarak sarı lacivertlilerdeki görevine başlamak için Orlando’daki fanustan ayrıldı.

Bildiğiniz gibi Sırp koç NBA 2019-20 geri dönüş maçları kapsamında Kings ile Orlando’daki fanusa gelmiş, takımı ile ilk maçta da görev almıştı. Normalde maçlar tamamlana kadar takımda kalacaktı ama yönetim ile görüşerek Fenerbahçe Beko‘daki yeni görevine başlamak üzere fanustan erken ayrılmak için izin istedi.

Sacramento Kings konu hakkında şu resmi açıklamayı yayınladı:

Günün erken saatlerinde Sacramento Kings asistan koçu Igor Kokoskov, EuroLeague takımı Fenerbahçe Beko ile yeni kariyerine başlamak üzere Orlando’dan ayrıldı.

Kings koçu Luke Walton, ‘Igor’u Fenerbahçe koçluğu görevi için kutluyor ve Kings’e adadığı zaman için teşekkür ediyorum. Kendisi, teknik ekibimin değerli bir üyesi ve oyuncularımıza rehberlik etme konusundaki doğal yeteneği Orlando’da takıma ilham vermeye devam edecek. Onun için en iyisini diliyoruz.’ açıklamalarını yaptı.

Sacramento Kings

48 yaşındaki Kokoskov, Phoenix Suns’daki başantrenörlük görevinden ayrıldıktan sonra Haziran 2019’da Luke Walton’ın ekibine, Sacramento Kings’e katılmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …