Güncel Haberler

Rishon, Son Saniye Üçlüğü ile Finale Yükseldi!

İsrail Winner Ligi‘nde sezonun flaş takımı Maccabi Rishon, Final Four ilk maçında güçlü rakibi Hapoel Jerusalem‘i Adam Ariel‘in son saniye üçlüğü ile 97-100’lük skorla geçti ve finale çıkan ilk isim oldu.

1.çeyrek: 17-32
2.çeyrek: 37-50
3.çeyrek: 78-77
3.çeyrek: 97-100

Rishon’da D’Angelo Harrison 21 sayı, 8 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, adı Maccabi Tel Aviv ile anılan Zach Hankins 20 sayı, 4 ribaund ve yeni sezonda Galatasaray forması ile izleyeceğimiz Alex Hamilton ise 11 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jerusalem cephesinde ise Jeremy Pargo 32 sayı, 6-9 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken James Feldeine 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Suleiman Braimoh 14 sayı, 10 ribaund, 3 top çalma ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Galatasaray’ın Rakiplerinden Hapoel Jerusalem, Tanıdık Bir Guard ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Galatasaray NEF ile aynı grupta yer alan Hapoel Jerusalem, kadrosunu tanıdık …