Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakibi Strasbourg’dan Bohacik Hamlesi Geldi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta ile beraber A grubunda mücadele edecek olan Strasbourg, kadrosunu önemli bir isimle güçlendirdi.

Son olarak Nymburk forması ile izlediğimiz Çekya milli takımı ile Dünya Kupası’nda sergilediği performanslarla dikkat çeken Jaromir Bohacik ile önümüzdeki sezon için anlaştıklarını duyurdular.

1.97 metre boyunda olan 28 yaşındaki solak kanat oyuncusu, Şampiyonlar Ligi’nde 13 maçta ortalama 26.5 dakika süre alırken 12.1 sayı, %26.3 3sayı, 4.5 ribaund, 2.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Her ne kadar bu sezon tam olarak ritmini bulamamış olsa da aslında çok iyi bir şutör olan Bohacik hem 2 hem de 3 numarada görev alabilen bir isim. Güçlü fiziği ile kısa forvet pozisyonunda sırıtmadığı gibi ribaundlar konusunda da takımına iyi katkı verebilen bir kanat oyuncusu. Ribaundlar sonrası topu yere vurarak takımını hücuma çıkarabilmesi de onu farklı bir seviyeye taşıyor. Savunmada da birden fazla pozisyonda rakiplerinin karşısında kalabilmesi önemli artılarından biri. Yeniden yapılanan Strasbourg’da koç Tuovi’nin önemli silahlarından biri olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …